COOKIE & PRIVATLIVSPOLITIK

COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK HOS TOGT EJENDOMME

Introduktion
Når du besøger vores website bliver der indsamlet oplysninger om dig, som bliver brugt til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at skabe mere værdi hos de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der bliver indsamlet oplysninger om dig, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af hjemmesiden. I de nedenstående afsnit har vi uddybet, hvad det er for informationer, der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Hjemmesiden anvender “cookies”, som er en tekstfil, der gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med formålet at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan dog ikke indeholde skadelig kode som fx. virus.
Det er muligt for dig at slette eller blokere for cookies. Det kan du gøre ved at følge denne vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering
Hvis du følger vejledningen og sletter eller blokerer cookies, så vil de annoncer du ser kun blive mindre relevante for dig, mens de vil optræde hyppigere. Du kan samtidig også risikere, at hjemmesiden ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, som du ikke kan få adgang til.

PERSONOPLYSNINGER

Generelt
Personoplysninger er alle former for informationer, som i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, så indsamler og behandler vi en række af sådanne informationer. Det sker f.eks. ved helt almindelige interaktioner på hjemmesiden som fx at du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i en konkurrence/undersøgelse, registrere dig som ny bruger/abonnent eller ved øvrig brug af services eller køb via vores hjemmeside.

Vi indsamler og behandler typisk følgende slags oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke og selv indtaster informationerne, behandler vi desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det sker typisk i forbindelse med, at du opretter et login eller ved køb på siden.

Sikkerhed
Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere er relevant.
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have mest relevans for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere dig de services, du har efterspurgt, som fx at modtage nyhedsbreve. Derudover anvender vi oplysningerne til at optimere og forbedre vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Vi opbevarer oplysninger i det tidsrum, som er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige eller relevante. Perioden afhænger af, hvilken karakter oplysningen er og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at give en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang oplysningerne er kendt, og såfremt vi benytter os af tredjeparter. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om Cookies ovenfor. Oplysningerne bliver anvendt til målrettet annoncering.

Vi benytter derudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vegne af os og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.m. vil kun ske, hvis du selv giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysningerne anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@togt.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.
Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Togt Ejendomme
Kottesgade 13
5000 Odense
Telefon:
E-mail: info@togt.dk

 

This Cookie Policy was last updated on december 3, 2020 and applies to citizens of the European Economic Area.

1. Introduktion

Vores websted, https://togt.dk (i det følgende: “webstedet”) bruger cookies og andre relaterede teknologier (for nemheds skyld benævnes alle teknologier “cookies”). Cookies placeres også af tredjepart, vi har engageret. I dokumentet herunder informerer vi dig om brugen af ​​cookies på vores websted.

2. Hvad er cookies?

En cookie er en lille tekst fil, der sendes sammen med sider på hjemmesiden og gemt i din browser på din computer eller enhed. Informationen i cookien kan blive sendt til vores eller relevante tredjeparts servere, når du besøger siden igen.

3. Hvad er scripts?

Et script er et stump kode, der gør, at vores hjemmeside fungerer ordentligt og som forventet. Denne kode afvikles enten på vores server eller på din enhed.

4. Hvad er en web beacon?

Et web beacon (eller pixel tag) er en lille stump tekst eller billede på en hjemmeside, der bruges til at overåge trafikken på hjemmesiden. For at gøre det, bliver der gemt forskellige data om dig i web beacons.

5. Cookies

5.1 Tekniske eller funktionelle cookies

Nogle cookies sikrer, at visse dele af hjemmesiden fungerer korrekt, og at dine brugerpræferencer forbliver kendte. Ved at placere funktionelle cookies gør vi det lettere for dig at besøge vores websted. På denne måde behøver du ikke gentagne gange at indtaste de samme oplysninger, når du besøger vores websted, og for eksempel forbliver varerne i din indkøbskurv, indtil du har betalt. Vi kan placere disse cookies uden dit samtykke.

5.2 Analysecookies

Vi bruger analytiske cookies til at optimere webstedsoplevelsen for vores brugere. Med disse analytiske cookies får vi indsigt i brugen af ​​vores websted. Vi beder din tilladelse til at placere analytiske cookies.

6. Placerede cookies

Divi (Elegant Themes)

WordPress

WordFence

Google Fonts

Diverse

7. Sammentykke

When you visit our website for the first time, we will show you a pop-up with an explanation about cookies. As soon as you click on “Gem præferencer”, you consent to us using the categories of cookies and plug-ins you selected in the pop-up, as described in this Cookie Policy. You can disable the use of cookies via your browser, but please note that our website may no longer work properly.

7.1 Manage your consent settings

8. Dine rettigheder med hensyn til personlige data

Du har følgende rettigheder med hensyn til dine personlige data:

 

  • Du har ret til at vide, hvorfor dine personlige data er nødvendige, hvad der vil ske med dem, og hvor længe de bliver opbevaret i.
  • Ret til adgang: Du har ret til at få adgang til dine personlige data, der er kendt af os.
  • Ret til rettelse: Du har ret til at supplere, rette, slette eller blokere dine personlige data, når du ønsker det.
  • Hvis du giver os dit samtykke til at behandle dine data, har du ret til at tilbagekalde dette samtykke og til at slette dine personlige data.
  • Ret til at overføre dine data: Du har ret til at anmode om alle dine personlige data fra den Behandlingsansvarlige og overføre dem i sin helhed til en anden Behandlingsansvarlig.
  • Ret til indsigelse: du kan gøre indsigelse mod behandlingen af ​​dine data. Vi overholder dette, medmindre der er berettigede grunde til behandling.

 

To exercise these rights, please contact us. Please refer to the contact details at the bottom of this Cookie Policy. If you have a complaint about how we handle your data, we would like to hear from you, but you also have the right to submit a complaint to the supervisory authority (the Data Protection Authority).

9. Aktivering/deaktivering og sletning af cookies

Du kan bruge din internetbrowser til automatisk eller manuelt at slette cookies. Du kan også specificere, at visse cookies muligvis ikke placeres. En anden mulighed er at ændre indstillingerne for din internetbrowser, så du modtager en besked, hver gang en cookie placeres. For mere information om disse indstillinger, se instruktionerne i Hjælp-afsnittet i din browser.

Bemærk, at vores websted muligvis ikke fungerer korrekt, hvis alle cookies er deaktiverede. Hvis du sletter cookies i din browser, placeres de igen efter dit samtykke, når du besøger vores websteder igen.

10. Kontaktdetaljer

For questions and/or comments about our Cookie Policy and this statement, please contact us by using the following contact details:

Togt Ejendomme
Kottesgade 13
5000 Odense C
Danmark
Internet side: https://togt.dk
Email: info@togt.dk

This Cookie Policy was synchronized with cookiedatabase.org on november 30, 2020