Om TOGT

TOGT er en 100 % familieejet virksomhed, grundlagt i Odense i 1990. Siden starten har vi arbejdet seriøst og målrettet med udlejning og udvikling af fast ejendom i Odense, Svendborg og København. TOGT er et holdingselskab, som ejer de underliggende selskaber og ejendomme i koncernen.

Erfaring og vilje

TOGT har næsten 30 års erfaring med køb og administration af både erhvervs- og boligejendomme. Vi køber primært ejendomme med ejerskab for øje. Derfor bliver vores ejendomme løbende vedligeholdt, renoveret og moderniseret til glæde for både selskab og lejere.

Bred vifte af muligheder

De sidste år har TOGT gennemgået en rivende udvikling og råder nu over 600 lejemål. Ud over egentlige lejemål opkøber vi ejendomme både på projektstadiet, færdigudviklede projekter og større ejendomsenheder eller -porteføljer med både bolig- og erhvervsejendomme.

Smidig og løsningsorienteret

TOGT er en seriøs virksomhed med en professionel administration, hvor begreber som nærhed og service er en naturlig del af hverdagen – såvel hos ledelse og administration som hos driftsleder og egne håndværkere. Derfor kendetegner det også TOGT, at vi er i stand til at løse de daglige opgaver hurtigt og smidigt.

Projekter

TOGT er også potentiel sparringspartner, investor eller medejer af spændende boligprojekter, uanset om det drejer sig om boligrenovering eller overtagelse af ejendomsporteføljer i de større danske byer. TOGT er åbent overfor alle nye spændende investeringsprojekter.